Katso mitä sanovat minun asiakkaat!!!!

Uskaltauduin kulmien kestopigmentointiin!!!!!
Sitten katsoin Alvinen Permanent Make up sivuilta hänen portfoliotaan ja ihastuin. Tiesin että, jos menisin hänelle kulmien kestopigmentointiin olisin hyvissä käsissä...........................
Sen tässä olen huomannut, että kestopigmentointi helpottaa kovasti jokapäiväistä elämää. Aamulla katsoo heti peiliin hiukan pirteämmän oloinen eskariopettaja. Jotenkin tunnen itseni myös huolitellumman näköiseksikin :)
lue lisä: http://kauniimpaakuinkoskaan.blogspot.com/2019/02/uskaltauduin-kulmien-kestopigmentointiin.html"Vuosia olin pohtinut kestopigmentointin ottamista ja pitkän etsinnän jälkeen löysin tekijän kenen käsialasta tykkäsin,sen luonnollisuuden takia.Ite ripsiteknikkona olen vuosien mittaan nähnyt mitä kauheampia lopputuloksia ja voin sanoa ,että sen "OIKEAN" tekijän löytäminen on haastava.Nyt olen käynyt Alvinella jo muutaman kertaan myös vahvistuksessa ja erittäin tyytyväinen muotoon sekä oikeaan värivalintaan.Eli voin lämpimästi suositella jos kerran etsit hyvää tekijä."
Anu Yksilöllinen suunnittelu jokaiselle asiakkaalle. Käytämme laadukkaita, steriilejä pigmenttejä mitä on testattu ja hyväksytty Saksan CTL®-laboratoriossa. Värit ovat stabiileja ja pysyvät ihossa hyvin kauniina.

Pigmentti sertifikaatit: Vegan, SterileR, Made in the USA, CPNP registered, EU complance, No animal testing, BVL registered