Uskaltauduin kulmien kestopigmentointiin!!!!!
Sitten katsoin Alvinen Permanent Make up sivuilta hänen portfoliotaan ja ihastuin. Tiesin että, jos menisin hänelle kulmien kestopigmentointiin olisin hyvissä käsissä........................... 
Sen tässä olen huomannut, että kestopigmentointi helpottaa kovasti jokapäiväistä elämää. Aamulla katsoo heti peiliin hiukan pirteämmän oloinen eskariopettaja. Jotenkin tunnen itseni myös huolitellumman näköiseksikin :) 
lue lisä: http://kauniimpaakuinkoskaan.blogspot.com/2019/02/uskaltauduin-kulmien-kestopigmentointiin.html

Heli 
"Nykyään on meillä koko ajan kiire ja aika en riitä mutta me saamme sen ite päättää. Mä löysin sen, mistä mä saan napata aika itelle, tämä on pysyvä, kestävä meikki. Nyt on enempää aika harrastuksille. Tuhannet kiitokset, Alvine’lle!!!"
Deivi
"Kiitokset hyvästä työstä!!!"Anu
"Vuosia olin pohtinut kestopigmentointin ottamista ja pitkän etsinnän jälkeen löysin tekijän kenen käsialasta tykkäsin,sen luonnollisuuden takia.Ite ripsiteknikkona olen vuosien mittaan nähnyt mitä kauheampia lopputuloksia ja voin sanoa ,että sen "OIKEAN" tekijän löytäminen on haastava.Nyt olen käynyt Alvinella jo muutaman kertaan myös vahvistuksessa ja erittäin tyytyväinen muotoon sekä oikeaan värivalintaan.Eli voin lämpimästi suositella jos kerran etsit hyvää tekijä."

Kiitokset hyvästä työstä!!!!